همشهری جوان

وبلاگی متفاوت برای جوانان

همشهری جوان

وبلاگی متفاوت برای جوانان

"اینچنین" بود ...

آری! "اینچنین" بود و شد برادر...

و اکنون برادر، من در جامعه ای هستم که در برابر من دشمن در یک نظام نیرومند در بیش از نیمی از جهان و به عبارتی بر "همه جهان" حکومت می کند و نسل مرا، -برای بردگی تازه- از "درون" می سازد...!



درد علی دو گونه است

درد علی دو گونه است :
یک درد. دردی است که از زخم شمشیر ابن ملجم در فرق سرش احساس می‌کند. و درد دیگر دردی است که او را تنها در نیمه‌شب‌های خاموش به دل نخلستان‌های اطراف مدینه کشانده... و به ناله در آورده است.
ما تنها بر دردی می‌گرییم که از شمشیر ابن ملجم در فرق‌اش احساس می‌کند.
اما، این درد علی نیست.
دردی که چنان روح بزرگی را به ناله در آورده است،تنهائی است. که ما آن‌را نمی‌شناسیم!!
باید این درد را بشناسیم... نه آن درد را…
که علی درد شمشیر را احساس نمی‌کند.
و...ما...
درد علی را احساس نمی‌کنیم

قرآن از دکتر شریعتی


قرآن از دکتر شریعتی




پرونده:FirstSurahKoran.jpg




قرآن کتابی است که نام بیش از ۷۰ سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است، و بیش از ۳۰ سوره اش از پدیده های مادی و تنها ۲ سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز!

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست...

این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لای آن را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را _ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی به کار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و بادشانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند و بالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.

 

قرآن! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند: " چه کسی مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل کرده است

 

قرآن! من شرمنده توام اگر تو را از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام

یکی ذوق می کند که تو را بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق می کند که تو را فرش کرده،‌ یکی ذوق می کند که تو را با طلا نوشته، ‌یکی به خود می بالد که تو را در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و ... آیا واقعاً خدا تو را فرستاده تا موزه سازی کنیم؟

 

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و تو را می شنوند،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند. اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند: "احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ...

 

قرآن!‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه،‌ خواندن تو آز آخر به اول،‌ یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که تو را حفظ کرده اند، ‌حفظ کنی، تا این چنین تو را اسباب مسابقات هوش نکنند.

 

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو 

آنان که وقتی تورا می خوانند چنان حظ می کنند،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است، که به صلیب جهالت کشیدیم

 

اطلاعات قران:

عروس قرآن: سوره الرحمن

بزرگترین سوره: سوره بقره

بزرگترین آیه: بقره / 282

کلمه وسط قرآن: ولیتلطف /کهف / 19

بزرگترین کلمه قرآن: فاسقیناکموه/ حجر / 22

اولین سوره که نازل شد: علق

تعداد سوره های قرآن:  114

تعداد حزب قرآن: 120

تعداد حروف قرآن: 323671

تعداد بسمله قرآن: 114

سجده های مستحب قرآن: 11 آیه

سوره ای که حرف  فا در آن نیست: سوره حمد

سوره ای که در تمام آیاتش کلمه  الله  است: مجادله

امیدبخش ترین آیه: قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لاتقنطوا من رحمه الله

قلب قرآن: سوره یس

کوچکترین سوره: سوره کوثر

کوچکترین آیه: طه

حرف وسط قرآن: تا

کوچکترین کلمه قرآن:با بسمله

آخرین سوره که نازل شد: نصر

تعداد جز قرآن: 30 جز

تعداد کلمات قرآن:    77437

تعداد آیات قرآن:  6236

تعداد حروف مقطعه: 71  در آغاز 29 سوره

مهمترین آیه قرآن: آیه الکرسی

سوره ای که حرف  میم  در آن نیست: کوثر (به غیر از بسمله)

عدالت آمیزترین آیه: ان الله یامر بالعدل و الاحسان

ترس آورترین آیه: فمن یعمل مثقال ذره شراً یره




به باور کسانی که به فرازمینی بودن این کتاب اعتقاد دارند «قرآن رساترین بیان است و از نظر موسیقی و وزن لفظی، در لغات و جملاتش نشانه‌های وحیانی ربانی مشهود است. وزنش نه وزن شعر است نه نثر، بلکه هر دو و برتر از هر دو است، در حدّی که در توان غیر خدا نیست، وزن و لفظ آن به گونه‌ای تناسب و انسجام با معنا دارد که گوئی معناهایش در آن تجسم یافته است.







قرآن در چند آیه، خود را خاتم کتب آسمانی معرفی کرده و نزول کتاب آسمانی را پس از خود رد می‌کند

وَتَمَّتْ کَلِمَتُ رَبِّکَ صِدْقًا وَعَدْلًا ۚ لَا مُبَدِّلَ لِکَلِمَاتِهِ ۚ وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ(سوره انعام-۱۱۵). 

 و سخن پروردگارت در حال راستی و عدالت، تمام شده‌است، و هیچ تغییر دهنده‌ای (حتی خدا) برای کلمات او نیست، و او بسی شنوای بسیار دانا است.





10 تیم موفق در راه‌اندازی غول‌های تکنولوژی

10 تیم موفق در راه‌اندازی غول‌های تکنولوژی



 شرکت‌های بزرگ و شناخته شده همیشه از یک تجارت کوچک و خرد کار خودشان را آغاز کرده‌اند؛ یک کار گروهی که با ایده خوبی همراه می‌شود و به سرعت رشد می‌کند و شناخته می‌شود.
 شرکت‌های تکنولوژی در این میان شاید معروف‌ترین داستان را دارند که اغلب از یک گاراژ خانگی کلید می‌خورد و خیلی زود به یک شرکت معروف تبدیل می‌شود. همین داستان شیرین موفقیت شرکت‌های تکنولوژی است که این روزها استارت‌آپ‌های این حوزه را به حضور پررنگ‌تر تشویق می‌کند.
در همین راستا مجله فورچون به تازگی به بررسی تیم‌های کاری کوچکی که در پشت موفقیت شرکت‌های بزرگ امروز قرار داشته‌اند، پرداخته و در نهایت موفق‌ترین و موثرترین تیم‌ها را معرفی کرده است. در واقع موثرترین بنیانگذاران و موسسان شرکت‌ها آنهایی هستند که با شجاعت و صبر زیاد توانسته‌اند ایده‌شان را دنبال کنند و بالاخره با نوآوری آن را به یک تجارت موفق تبدیل کنند. در اینجا می‌توانید با این تیم‌های موفق آشنا شوید.



Sun Microsystems:


این شرکت با تلاش «وینود خوسلا»، «اسکات مک‌نلی»، «اندی بچتولشیم» و «بیل جوی» تاسیس و راه‌اندازی شد. این شرکت که توسط گروهی از دانشجویان دانشگاه استنفورد راه‌اندازی شد، در دهه 1990 به قهرمان دنیای کامپیوترهای ورک‌استیشن تبدیل شد تا جایی که آنها شعار خود را این‌طور انتخاب کردند: «ما نقطه‌ای در دنیای دات کام هستیم.» اما در پایان بحران دات کام در این دوران، بسیاری از شرکت‌ها و تجارت‌های مبتنی بر تکنولوژی‌های Sun Microsystems دچار مشکل شدند. در نهایت این شرکت با قیمتی حدود 3/7 میلیارد دلار توسط شرکت نرم‌افزاری بزرگ اوراکل خریده شد. موسسان Sun Microsystems که دیگر در دنیای تکنولوژی شناخته شده بودند، با این خرید ثروت زیادی به‌دست آوردند. خوسلا شرکت سرمایه‌گذاری شخصی خودش را راه‌اندازی کرد. جوی و بچتولشیم در زمینه سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کنند (البته بچتولشیم یکی از سرمایه‌گذاران اولیه شرکت گوگل هم بوده است) و بالاخره مک‌نلی یک شرکت نظرسنجی اجتماعی- رسانه‌ای را به نام Wayin راه‌اندازی کرد. 
Netscape: «مارک اندرسون» و «جیمز اچ کلارک» این شرکت را راه‌اندازی کردند. این دو سعی کردند با سرمایه‌ای اندک، یک تجربه مدرن از وبگردی را برای افراد ایجاد کنند. در سال 1994 آنها یک مرورگر اینترنتی را با نام Mosaic Netscape یا Netscape Navigator معرفی کردند 

که اولین مرورگر اینترنتی با عرضه عمومی محسوب می‌شد. Netscape در سال 1999 توسط شرکت AOL و با قیمت 10 میلیارد دلار خریده شد.  کلارک شرکت Healtheon را تاسیس کرد که بعدها با شرکت WebMD ادغام شد. اندرسون هم با همراهی «بن هورویتز» شرکت سرمایه‌گذاری بزرگ Andreessen Horowitz را تاسیس و راه‌اندازی کرد.


General Motors:


این شرکت بزرگ و شناخته شده را «ویلیام دورانت» و «چارلز استوارت موت» تاسیس کردند. یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خودروسازی جهان فعالیت خودش را از بیش از یک قرن پیش با برند بیوک شروع کرد. دورانت سعی داشت به امنیت و کیفیت ساخت خودروها توجه بیشتری بکند و بالاخره متوجه شد که این بازار پتانسیل خوبی برای ورود مدل‌های پیشرفته و ارتقا یافته را دارد. تا سال 1910 این شرکت توانست شرکت Oldsmobile را خریده و برند Cadillac و Chevrolet را راه‌اندازی کند تا سرانجام با فعالیت موثر 70 ساله تا سال 2008 به‌عنوان یکی از موفق‌ترین خودروسازان دنیا شناخته شود.



Microsoft:


غول نرم‌افزاری جهان را «بیل گیتس» و «پل آلن» تاسیس کردند. بدون فعالیت‌های این دو نفر این روزها کامپیوترهای شخصی نمی‌توانستند به این شکل وجود داشته و مورد استفاده قرار بگیرند. آلن و گیتس که از دوره کودکی با یکدیگر دوست بودند در سال 1975 مایکروسافت را بعد از نوشتن یک زبان برنامه‌‌نویسی برای میکروکامپیوتر Altair 8800، راه‌اندازی کردند. هر چند آلن هشت سال بعد از آن از این شرکت جدا شد، اما نتیجه همکاری این دو نفر به تولید مهم‌ترین نرم‌افزار کامپیوترهای شخصی یعنی ویندوز منجر شد که حتی این روزها هم حاکمیت بازار کامپیوترهای شخصی را در اختیار دارد. پل آلن اما همچنان سعی می‌کند با شرکت سرمایه‌گذاری خودش یعنی Vulcan Capital حضور موثری در دنیای تکنولوژی داشته باشد. بیل گیتس هم با تاسیس بنیاد بیل و ملیندا گیتس در زمینه کارهای بشردوستانه فعالیت می‌کند. این درحالی است ‌که گیتس به درخواست «ساتیا نادلا» مدیرعامل جدید مایکروسافت سعی دارد نقش خودش را در مایکروسافت پر رنگ‌تر کند.



PayPal:


این شرکت معروف توسط «الون ماسک»، «پیتر تیل»، «مکس لوچین»، «لوک نوسک» و «کن هاوری» تاسیس و راه‌اندازی شد. آنها این شرکت فعال را در زمینه خدمات پرداخت اینترنتی در سال 1998 تاسیس کردند که به سرعت تعداد کاربران آن به‌خاطر ارائه روشی برای پرداخت آنلاین در وب سایت خرده فروشی eBay افزایش پیدا کرد. با این اوصاف هیچ تعجبی نداشت که eBay این شرکت نوظهور را با قیمت 5/1 میلیارد دلار بخرد تا PayPal همچنان عنوان سریع‌ترین شرکت در حال رشد در مجموعه eBay را در اختیار داشته باشد. حالا ماسک در شرکت Tesla مدیریت یک تولیدکننده خودروهای الکترونیکی را در دست دارد؛ درحالی که تیل به‌عنوان یک سرمایه‌گذار در استارت‌آپ‌های تکنولوژی حضوری فعال دارد و رد پایش در شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک هم به چشم می‌خورد.



Ubisoft:


این شرکت را «ایوز گیلموت»، «کلود‌گیلموت»، «مایکل گیلموت»، «جرارد گیلموت» و «کریستین گیلموت» تاسیس کردند. برادران گیلموت در سال 1986 این شرکت تولیدکننده و توسعه‌دهنده بازی‌های ویدئویی را در یک مزرعه کوچک در فرانسه راه‌اندازی کردند. این شرکت با امضای قرارداد همکاری با شرکت‌های بزرگی مانند Electronic Arts به سرعت تجارت خودش را به کشورهای دیگری مانند آمریکا و انگلستان گسترش داد. Ubisoft حالا 29 استودیو توسعه بازی را در 19 کشور جهان در اختیار دارد و به عنوان سومین تولیدکننده بازی‌های ویدئویی در جهان شناخته می‌شود. همه پنج برادر گیلموت همچنان در شرکت Ubisoft فعالیت می‌کنند.



Facebook: 



puic7«مارک زوکربرگ» همراه با «داستین موسکویتز»، «ادواردو ساورین»، «اندرو مک-کولام» و «کریس هیوگز» این شرکت معروف و محبوب را تاسیس کردند. حالا بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت جهان به کمک باز تعریفی که زوکربرگ و دوستانش از ارتباطات اجتماعی در عصر دیجیتال ارائه دادند، در بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان فعال هستند. حالا فیس‌بوک دومین سایت اینترنتی محبوب در جهان است. اختلافات میان موسسان این شبکه اجتماعی خیلی زود به داستانی جالب برای فیلمسازان تبدیل شد که در نهایت فیلم آن جوایز بین‌المللی زیادی را هم از آن خود کرد. حالا موسسان فیس‌بوک با کمک ثروتی که از این شرکت به‌دست آورده‌اند، فعالیت‌های دیگری هم انجام می‌دهند. هیوگز یک مجله اجتماعی را خریده است، موسکویتز یک شرکت تولیدکننده نرم‌افزارهای مدیریتی به نام Asana را راه‌اندازی کرده است، مک‌کولام به یک کارآفرین فعال تبدیل شده است و ساورین در استارت‌آپ‌های تکنولوژی سرمایه‌گذاری می‌کند.


Twitter:


این شبکه اجتماعی محبوب را هم «جک دورسی» همراه با «اوان ویلیامز»، «بیز استون» و «نوا گلاس» تاسیس و راه‌اندازی کردند. آنها در ابتدا هیچ‌وقت فکر نمی‌کردند که این میکروبلاگ کوچک بتواند روزی به یک شرکت بزرگ و سودآور تبدیل شود. این شبکه اجتماعی به خاطر ساختار ساده و کاربردی‌اش، خیلی زود طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا پیدا کرد. دورسی که مدیرعامل شرکت Square هم هست، رئیس هیات‌مدیره Twitter است. ویلیامز حالا استارت‌آپ خودش را با نام Medium دارد و استون هم به‌تازگی کتابش را با نام «چیزهایی که یک پرنده کوچک به من یاد داد» منتشر کرده است. 



Google:


محبوب‌ترین و بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی اینترنتی دنیا توسط «لری پیج» و «سرگئی برین» راه‌اندازی شد. گوگل حالا یکی از مهم‌ترین اجزای اصلی افسانه سیلیکون ولی است که توسط دانشجویان دوره دکترای دانشگاه استنفورد که در خوابگاه با یکدیگر آشنا شده بودند، تاسیس شد. 
این غول دنیای تکنولوژی حالا بیش از سی هزار محصول متنوع از ابزارهای تبلیغات آنلاین گرفته تا خودروهای بدون راننده دارد. در زمان تاسیس این شرکت، پیج و برین تصمیم گرفتند سمت مدیرعاملی را به «اریک اشمیت» واگذار کنند که حالا به‌عنوان رئیس هیات‌مدیره در این شرکت فعالیت می‌کند. پیج که در آن زمان مدیر بخش محصولات بود، از سال 2011 به‌عنوان مدیرعامل فعالیت می‌کند و برین مدیریت آزمایشگاه تحقیقاتی Google X را که درباره تکنولوژی‌های آینده فعالیت می‌کند، به عهده دارد.

دلم تنگ می شود

دلم تنگ می شود ، گاهی
برای حرف های معمولی
برای حرف های ساده
برای «چه هوای خوبی» / «دیشب چه خوردی؟»
برای «راستی! ماندانا عروسی کرد / «شادی پسر زائید»
و چقدر خسته ام از «چرا؟»
از «چگونه؟»
خسته ام از سوال های سخت ، پاسخ های پیچیده
از کلمات سنگین
فکرهای عمیق
پیچ های تند
نشانه های با معنا، بی معنا
دلم تنگ می شود ، گاهی
برای
یک «دوستت دارم» ساده
دو فنجان قهوه ی داغ
سه روز تعطیلی زمستان
چهار خنده ی بلند
و
پنج انگشت دوست داشتنی !

حماس، شهرهای اسرائیل را با راکت هدف قرار داد



بی‌بی‌سی فارسی: «حماس، شهرهای اسرائیل را با راکت هدف قرار داد.»
(تیتر این‌طور القا می‌کند که راکت‌های حماس در شهرهای اسرائیل فرود آمده و خرابی به بار آورده. اما این چنین نیست. خبرنگارهای ساکن تل‌آویو می‌گویند که اسرائیلی‌ها شادمان‌اند که سپر دفاع موشکی‌شان اجازه‌ی فرود حتی یک راکت را نداده است. تماشای راکت‌های حماس در آسمان برای بعضی از اسرائیلی‌ها تبدیل به تفریح دسته‌جمعی شده است.)


بی‌بی‌سی فارسی: «تشدید حملات متقابل اسرائیل و حماس.»
(جوری نوشته‌اند «حملات متقابل»، انگار که دو طرف دارند در یک نزاع برابر با یکدیگر می‌جنگند. اما جنگی در کار نیست. یک طرف با استفاده از پیشرفته‌ترین سلاح و حمایت قدرت‌مندترین دولت‌ها چند دهه است که یک ملت را به گروگان گرفته، سرزمین‌های‌شان را دزدیده، آواره‌شان کرده و آن‌ها را می‌کُشد. طرف دیگر دارد مقابل استعمار مقاومت می‌کند.)

بی‌بی‌سی فارسی: «ادامه‌ی درگیری بین اسرائیل و فلسطینیان در غزه…»
(طوری از «ادامه‌ی درگیری» نوشته‌اند انگار یک زد و خوردِ عادیِ دو طرفه در حال وقوع است. این چنین نیست. فلسطینی‌ها اصلن ارتش ندارند که بتوانند در غزه «درگیری» ایجاد کنند. آن‌ها فقط کشته می‌شوند. این نهایت درگیری‌شان است.)

بی‌بی‌سی فارسی استثنا نیست. رسانه‌های دیگر - چه فارسی‌زبان چه غیر آن - وضعیت بهتری ندارند. بی‌طرفی رسانه‌ای، یک دروغ مدرن است. بی‌بی‌سی انگلیسی تیتر زده: «اسرائیل زیر حمله‌ی دوباره‌ی موشک‌های حماس.» دروغ‌هایش را شما بشمارید.

-------------------------
در هفتاد و دو ساعت گذشته در غزه کشته شده‌اند. برای من فرقی با ندا و سهراب ندارند.

۱- محمد شعبان، ۲۴ ساله، انفجار ماشین‌‌، مرکز شهر غزه
۲- امجد شعبان، ۳۰ ساله، همان انفجار
۳- خضر البشیلیقی، ۴۵ ساله، همان انفجار
۴- رشاد یاسین، ۲۷ ساله، انفجار در اردوگاه پناهندگان نصیرات، مرکز شهر غزه
۵- ریاض محمد کوارع، ۵۰ ساله، انفجار خانه‌اش در خان‌یونس، جنوب نوار غزه
۶- حسین یوسف کوارع، ۱۳ ساله، همان انفجار
۷- محمد ابراهیم کوارع، ۵۰ ساله، همان انفجار
۸- باسم سالم کوارع، ۱۰ ساله، همان انفجار
۹- سراج ایاد عبد العال، ۸ ساله، همان انفجار
۱۰- محمد ایمن عاشور، ۱۵ ساله، همان انفجار
۱۱- بکر محمد جوده، ۲۲ ساله، همان انفجار
۱۲- عمار محمد جوده، ۲۶ ساله، همان انفجار
۱۳- موسی حبیب، ۱۶ ساله، روی موتور، انفجار در محله‌ی شجاعیه، شرق شهر غزه
۱۴- محمد حبیب، ۲۲ ساله، پسر عموی موسی حبیب
۱۵- صقر عایش العجوری، ۲۲ ساله، انفجار در محله‌ی جبلیه، شمال شهر غزه
۱۶- احمد نائل مهدی، ۱۶ ساله، انفجار در محله‌ی شیخ رضوان، شمال شهر غزه
۱۷- حافظ محمد حمد، ۳۰ ساله، انفجار خانه‌اش در بیت‌ حانون، شمال نوار غزه
۱۸- ابراهیم محمد حمد، ۲۶ ساله، همان انفجار
۱۹- مهدی محمد حمد، ۴۶ ساله، همان انفجار
۲۰- فوزیه خلیل حمد، ۶۲ ساله، همان انفجار
۲۱- دنیا مهدی حمد، ۱۶ ساله، همان انفجار
۲۲- سهی حمد، ۲۵ ساله، همان انفجار
۲۳- سلیمان سلمان ابو صواوین، ۲۲ ساله
۲۴- عبدالهادی جمعه الصوفی، ۲۴ ساله، انفجار نزدیکی گذرگاه رفح، جنوب نوار غزه
۲۵- نایفه فرج‌الله، ۸۰ ساله، انفجار در مقرقه، جنوب غربی شهر غزه
۲۶- عبدالناصر ابو کویک، ۶۰ ساله، انفجار در ساختمان دولتی غزه
۲۷- خالد او کویک، ۳۱ ساله، همان انفجار
۲۸- محمد عریف، ۱۳ ساله، انفجار در محله‌ی شعف، شرق شهر غزه
۲۹- محمد ملکه، ۱ سال و شش ماهه، انفجار در مرکز شهر غزه
۳۰- آمنه ملکه، ۲۷ ساله، مادر محمد ملکه
۳۱- حاتم ابو سالم، ۲۸ ساله، همان انفجار
۳۲- محمد خالد النمره، ۲۲ ساله
۳۳- ابراهیم المصری، ۱۴ ساله، انفجار در بیت حانون، شمال نوار غزه
۳۴- سحر حمدان، ۴۰ ساله، مادر ابراهیم المصری
۳۵- صمود النواصره، ۳۵ ساله، به همراه دو فرزندش محمد و نضال
۳۶- محمد خلف النواصره، ۴ ساله، در بیمارستان جانش را از دست داد
۳۷- نضال خلف النواصره، همراه مادر و برادرش جان‌ش را از دست داد
۳۸- صلاح عوض النواصره، بدن‌ش زیر آوار همان ساختمان پیدا شد
۳۹- محمود ناهض النواصره
۴۰- عائشه نجم
۴۱- أمل یوسف عبدالغفور
۴۲- رنیم جوده عبدالغفور، دختربچه
۴۳- ابراهیم داوود البلعاوی، ۲۴ ساله
۴۴- عبدالرحمان جمال الزاملی، ۲۲ ساله
۴۵- ابراهیم احمد عابدین، ۴۲ ساله
۴۶- مصطفی ابو مر، ۲۰ ساله
۴۷- خالد ابو مر، ۲۳ ساله
۴۸- مازن فرج الجربه، ۳۰ ساله
۴۹- مردان اسلیم، ۲۷ ساله
۵۰- هانی صالح حمد، ۵۷ ساله، انفجار در بیت‌ حانون، شمال نوار غزه
۵۱- ابراهیم حامد، ۲۰ ساله، پسر هانی صالح حمد
۵۲- سلیمه حسن مسلم العرجا، ۶۰ ساله، انفجار در گذرگاه رفح، جنوب نوار غزه
۵۳- مریم عطیه محمد العرجا، ۱۱ ساله، همان انفجار
۵۴- حامد شهاب، ۳۷ ساله
۵۵- ابراهیم خلیل قنن، ۲۴ ساله، انفجار در خان‌یونس، جنوب نوار غزه
۵۶- محمد خلیل قنن، ۲۶ ساله، همان انفجار
۵۷- حمدی بدیع صوالی، ۳۳ ساله، همان انفجار
۵۸- احمد صوالی، ۲۸ ساله، همان انفجار
۵۹- سلیمان الاسطل، ۵۵ ساله
۶۰- محمد العقاد، ۲۴ ساله
۶۱- رائد شلط، ۳۷ ساله
۶۲- اسماء محمود الحاج و هفت عضو خانواده‌اش، انفجار در خان‌یونس، جنوب نوار غزه
۶۳- باسمه عبدالفتاح الحاج، ۵۷ ساله
۶۴- محمود لطفی الحاج، ۵۸ ساله
۶۴- سعد محمود الحاج
۶۵- طارق سعد الحاج
۶۶- نجلاء محمود الحاج
۶۷- فاطمه الحاج
۶۸- عمر الجاج
۶۹- احمد سلیم الاسطل، انفجار در خان‌یونس، جنوب نوار غزه
۷۰- موسی محمد الاسطل، همان انفجار، بدن او بعد از چهار ساعت از زیر آواز پیدا شد
۷۱- رائد ازوراعه، ۳۳ سال، در اثر زخم‌های زیاد در بیمارستان جان‌ داد
۷۲- بهاء أبوالیل، ۳۵ ساله
۷۳- سالم قندیل، ۲۷ ساله، همان انفجار
۷۴- عامر الفیومی، ۳۰ ساله، همان انفجار
۷۵- عبدالله رمضان ابوغزال، ۵ ساله، انفجار در بیت لاهیا، شمال نوار غزه
۷۶- اسماعیل حسن ابو جامع، ۱۹ ساله، انفجار در خان‌یونس، جنوب نوار غزه
۷۷- حسن عوده أبو جامع، ۷۵ ساله، همان انفجار
۷۸- یاسمین محمد المطوق، ۴ ساله
۷۹- محمود ضلیع ولود، انفجار در شمال شهر غزه
۸۰- حازم ابراهیم بعلوشه، همان انفجار
۸۱- محمد کمال
۸۲- احمد ظاهر حمدن، ۲۲ ساله، انفجار در شمال نوار غزه
۸۳- نور رفیق عدی السلطان

کپی‌کاری "صدا و سیما" در جهان خبرساز شد

کپی‌کاری "صدا و سیما" در جهان خبرساز شد


پخش یک سریال از شبکه سه تلویزیون ایران، که کپی "تقریبا کاملی" از یک سریال پرطرفدار آمریکایی است، موجب شده که سیمای جمهوری اسلامی در کانون توجه رسانه‌های غربی قرار گیرد. نسخه ایرانی البته با سانسور همراه بوده است.


مجموعه تلویزیونی "هفت سنگ" محصول شبکه سوم سیمای ایران این روزها به موضوعی خبرساز در رسانه‌های جهان تبدیل شده است. برای تماشای این مجموعه نیازی نیست که مخاطبان غیرایرانی حتما زبان فارسی بدانند، زیرا داستان "هفت سنگ" از روی یک سریال آمریکایی پرطرفدار با نام "خانواده امروزی" ساخته شده است.

نشریه تایم در خبری در وبسایت خود نوشته است که سریال "هفت سنگ" کپی تقریبا کاملی از سکانس به سکانس سریال "خانواده امروزی"، با همان حرکت دوربین و شوخی‌ها است. نشریات دیگری همچون گاردین، میرر، سیدنی مورنینگ هرالد و هافینگتون پست نیز خبر این کار تقلیدی را پوشش داده‌اند.

البته مجموعه تلویزیونی تولیدی ساخت سیمای ایران یک تفاوت عمده با نسخه اصلی آمریکایی آن دارد و آن این که دست‌اندرکاران "هفت سنگ" زوج همجنس‌گرایی را که در "خانواده امروزی" با یکدیگر زندگی می‌کنند، از داستان حذف کرده و به جای آن یک زوج دوجنس‌گرا قرار داده‌اند، تا به این ترتیب این سریال همچنان در محدوده خط قرمز قوانین سیمای ایران جای بگیرد.



احتمال بررسی سریال

پخش سریال "هفت سنگ" به کارگردانی علیرضا بذرافشان و تهیه‌کنندگی مجید مولایی از روز ۸ تیرماه، به مناسبت ماه رمضان از شبکه سه سیما آغاز شده است. به نوشته وبسایت شبکه سه، قرار است این مجموعه در ۴۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای، هر شب نمایش داده ‌شود.

"هفت سنگ" به گفته سازندگانش داستان سه خانواده را روایت می‌کند که در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند. در هر قسمت داستان‌های متفاوتی با یک مضمون مشترک مطرح می‌شود که این سه داستان در نهایت به یک برآیند می‌رسند. در این سریال مهدی سلطانی، پرویز پورحسینی، بهنام تشکر، الهام پاوه‌نژاد و شبنم مقدمی ایفای نقش می‌کنند.



سریال "خانواده امروزی" (Modern Family) یک مجموعه تلویزیونی آمریکایی است که نخستین قسمت آن سپتامبر ۲۰۰۹ از شبکه "ای بی سی" پخش شد. این سریال تا کنون در پنج سری ساخته شده و در ماه مه امسال اعلام شد که ساخت سری ششم آن نیز آغاز شده است.

"خانواده امروزی" تا کنون جوایز معتبری از جمله امی و گلدن گلوب دریافت کرده است.

ترفند برای افزایش سرعت ویندوز ۸





قطعا یکی از مهمترین وسایل زندگی شما رایانه شخصی شماست.پس برای این که یک کامپیوتر با سرعت داشته باشید .با ما همراه باشید.





ترفند برای افزایش سرعت ویندوز ۸

افزایش سرعت باز شدن منو ها در ویندوز 8

 

خانه تکانی  سیستم برای افزایش سرعت کامپیوتر مفید می باشد






   ادامه مطلب ...